حامی ستاره شناسان

 
 

آگهی


 
 
 
  
 
 
 

پروژه‌های ستاره‌شناسی

 
 
 

ارتباط با مدیر آسمان شب

ماه گرفتگي در دور از چشمان مردمان قاره كهن ... نسخه PDF چاپ ارسال به دوست
نگارش یافته توسط بنیامین پیری   
28 آذر 1389 ساعت 14:13

http://media.farsnews.com/Media/8810/Images/jpg/A0796/A0796139.jpg آخرين روز فصل پاييز و ماه آذر، همزمان با انقلاب زمستاني ماه به صورت كامل مي گيرد اما از آنجائيكه اين پديده براي ساكنان قاره آسيا و به خصوص كشور عزيزمان، ايران، در روز به وقوع مي پيوندد، در اين مناطق قابل مشاهده نيست!

ماه گرفتگي از ساعت 6:32 صبح به وقت گرينويچ آغاز و تا ساعت 10:02 ادامه خواهد داشت و بهترين نقاط رصد در تمامي نقاط آمريكاي شمالي و بخش‌هايي از اروپا محاسبه شده است.

 

 

http://media.skyandtelescope.com/images/Fujii_Eclipse_small.jpg

 

 

اتفاق جالب و منحصر بفرد ديگري كه در طي اين پديده كه رخ مي دهد، وقوع تاريك ترين روز جهان در طي 456 سال گذشته است ! علت اين اتفاق نادر همزمانی وقوع ماه گرفتگی کامل و آغاز انقلاب زمستانی در نیمکره شمالی مي باشد و پیش از 2010 نیز در سالهای 1638همزمانی تقریبی ماه گرفتگی و آغاز انقلاب زمستانی مشاهده شده است ؛ پس از سال 2010، برای اینکه دوباره شاهد چنین همخوانی در طلوع ماه کامل و آغاز انقلاب زمستانی باشید باید مدت طولانی را در انتظار به سر ببرید، یعنی تا 21 دسامبر سال 2094.

 
< بعد   قبل >
Advertisement