آموزشگاه آنلاین ستاره‌شناسی: آموزش ببینید، تلسکوپ جایزه بگیرید! نام‌نویسی
این برنامه  با همت پژوهش سرای دانش آموزی  با حضور اعضای گروه رصدی ستاره غرب شهرستان تویسرکان در تاریخ ۲۵ خرداد ماه از ساعت ۲۱:۳۰  تا ۲ بامداد ۲۶ خرداد   بر فراز کوهستانهای واقع در جاده ی همدان-تویسرکان برگزار گردید.
 با کامل شدن ماه گرفتگی و تاریک شدن آسمان گروه ستاره‌شناسی با استفاده از لیزر مردم را با صورت های فلکی و نحوه ردیابی ستاره قطبی در شب آشنا کردند. .
در این برنامه که از ساعت ۲۱:۳۰ آغاز و تا ۲ بامداد ۲۶ خرداد  ادامه  داشت علاقه مندان به رصد آسمان در قالب چند گروه ۳ نفره به شناخت صورت های فلکی, آشنایی با مفاهیم پایه ای رصد آسمان (مانند آشنایی با دایره البروج, تعیین حد قدر آسمان) و رصد اجرام غیر ستاره ای مانند سیاره زحل  پرداختند.به  دلیل نزدیک بودن ماه به صورت فلکی عقرب، علاقه مندان سوال‌هایی در مورد قمر در عقرب پرسیدند که با جواب اعضای انجمن قانع و این موضوع خرافی را تا حدودی از ذهن خود پاک کردند ضمنا در کنار این برنامه ها نیز  علاقه مندان به عکاسی از آسمان شب پرداختند. گروه های شرکت کننده هر کدام توسط یک سرگروه با برنامه هایی که برای این شب در نظر گرفته شده بود آشنا شدند.
 
 
 
 
 
 
مدیر وب سایت آسمان شب ایران، عکاس آسمان شب

نویسنده: خسرو جعفری زاده

مدیر وب سایت آسمان شب ایران، عکاس آسمان شب

celestron banner 02

iranoptic 03

هر هفته یک چهره از آسمان

  • آنالما

    آنالما عکاس: پریسا باجلان آنالما شکلی است به صورت عدد هشت لاتین کشیده که با ترسیم موقعیت دقیق، یاعکسبرداری از قرص[…]

  • شَفَق قُطبی

    شَفَق قُطبی عکاس:پریسا عابری شَفَق قُطبی یکی از پدیده‌های جوی کرهٔ زمین است. شفق قطبی پدیدهٔ ظهور نورهای رنگین و متحرک در[…]

  • هلال صبحگاهی جماد الاول ۱۴۴۴

    هلال صبحگاهی جماد الاول ۱۴۴۴ عکاس: محمد سلطان الکتابی جمادی الاول، پنجمین ماه سال هجری قمری است.جمادی‌ از ریشه ‌جمادا (جَمُدَ) به ‌معنای ‌انجماد، سرمای ‌سخت ‌و[…]

رویدادهای آسمان شب را در ایمیل خود دریافت کنید.


Receive HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

فروشگاه

برای پشتیبانی از سایت آسمان شب ایران ابزارهای ستاره‌شناسی خود را از فروشگاه ایران اپتیک خریداری فرمایید، با سپاس از شما دوستان و همراهان گرامی.