
در واقع طبق آخرین برنامه ها؛ زمان پرتاب راکت دلتا-2 -که وظیفه انتقال تلسکوپ فضایی کپلر در مدار را دارد- برای 5مارس پیش بینی شده است. به عبارت دقیق تر "کپلر" در 5 مارس 2009 در ساعت 22:48 به فضا پرتاب خواهد شد.
این نخستین مأموریت قدرتمندی است که توان تشخیص سیارات زمین مانند را در کمربند حیاتی منظومه های دیگر دارد. به بیان دیگر جست و جو برای سیاراتی که آب در آنجا به صورت مایع یافت شود.
اخترشناسان معتقدند که "کپلر" توانایی کشف و مطالعه تعداد زیادی از سیارات را در مدت کوتاهی دارد همچنین می تواند به بررسی این مسئله وجود حیات در دیگر نقاط کیهان نیز بپردازد.
مدیر قسمت تحقیقات NASA با اشاره به کنفرانس مطبوعاتی راجع به مأموریت کپلر در پنجشنبه افزود: کپلر می بایستی در مدت 6ماه بیش از 100000 ستاره شبیه خورشید را در راه شیری را بررسی کند.تلسکوپ به نحوی طراحی شده است که به راحتی می تواند نور ستاره مادر را محو کند، که با انجام این کار باعث سهولت در بافتن سیاره ها خواهد شد. نور ستاره های تعدادی از منظومه های فراخورشیدی در اثر عبور سیاراتشان کم و زیاد می شود که اصطلاحاً می گویند ستاره در حال چشمک زدن است.

همچنین تلسکوپ می تواند ضعیف ترین تغییرات را به راحتی تشخیص دهد. اگر کپلر در شب به زمین بنگرد به وضوح می تواند عبور و مرور و فعالیت های انسانی را مشاهده و تشخیص دهد.
مدیر طرح کپلر در یک اطلاعیه مهم اعلام کرد: رصد سیارات فراخورشیدی مانند که یافتن یک پشه در شب و با استفاده از چراغ کم سو است!! و ما مجبور هستیم با این دقت به مشاهده و نتیجه گیری بپردازیم.
بد نیست بدانید که تا به حال اکثر سیارات فراخورشیدی که ما موفق به کشف آنها شده ایم غول های گازی اندازه مشتری و یا بزرگ تر از آن بوده اند
منبع: www.universetoday.com
در همین رابطه ببینید: