آموزشگاه آنلاین ستاره‌شناسی: آموزش ببینید، تلسکوپ جایزه بگیرید! نام‌نویسی
طبق فراخوان انجمن نجوم ایران، انجمن ستاره شناسی اراک با هماهنگی شاخۀ آماتوری انجمن نجوم ایران، برگزار کنندۀ سومین جشنوارۀ ملی ساعتهای آفتابی در استان مرکزی انتخاب گردید.
طبق فراخوان انجمن نجوم ایران، انجمن ستاره شناسی اراک با هماهنگی شاخۀ آماتوری انجمن نجوم ایران، برگزار کنندۀ سومین جشنوارۀ ملی ساعتهای آفتابی در استان مرکزی انتخاب گردید.
از اوایل تیر ماه، انجمن ستاره شناسی اراک برای برگزاری جشنواره ساعتهای آفتابی، به تشکلها و سازمانهای مربوطه مانند انجمنهای نجومی دانشگاهی، غیر دولتی و ... و همچنین مدارس در سراسر استان مرکزی فراخوان برگزاری این جشنواره را ارسال نمود. حدود 13 ساعت آفتابی از انجمن های نجومی مانند، انجمن آسمان بیکران، انجمن ستاره شناسی اراک، انجمن نجوم دانشگاه آزاد اسلامی اراک مؤسسۀ ستاره شناسی آسمان اراک و ... در جشنوارۀ شرکت کردند. طبق برنامۀ زمانبدی قبلی، این جشنوارۀ در روز یکشنبه 31 خرداد ماه، در پارک امیرکبیر شهر اراک از ساعت 9 صبح آغاز گردید. مردم نیز استقبال خوبی از جشنواره نمودند که پس از بازدید از ساعتهای آفتابی ساخته شده توسط علاقمندان نجومی، نظر خود را در مورد بهترین ساعت آفتابی، ارائه می کردند. همچنین توضیحاتی مناسبی توسط سازندگان ساعتهای آفتابی به عموم ارائه می شد که در این میان توضیحات کم سن ترین عضو انجمن ستاره شناسی اراک (12سال) خانم پرستو فلک افلاکی که ساعت آفتابی استوائی نیز ساخته بود در خور توجه بازدید کنندگان بود. ساعتهای آفتابی افقی، عمودی رو به جنوب، استوائی، قطبی که از جنسهای سنگ، چوب، فلز، شیشه، پلاستیک ساخته شده بودند در جشنواره ارائه شدند. صدا و سیمای استان مرکزی نیز، جشنواره را تحت پوشش خبری خوبی قرار داد. همچنین روابط عمومی سازمان جوانان استان مرکزی نیز گزارشی از جشنواره تهیه نمودند. برنامه می بایست تا ساعت 18 ادامه می یافت که به دلیل بارش شدید باران، جشنواره در ساعت 16 خاتمه یافت. در پایان از زحمات دبیران محترم سومین جشنوارۀ ملی ساعتهای آفتابی ایران آقایان فعال امیری و مولاوردی خانی و همچینین کمیتۀ اجرائی جشنوارۀ ساعتهای آفتابی در استان مرکزی و تمامی افرادی که در برگزاری این جشنواره ما را یاری نمودند صمیمانه تشکر و قدردانی می گردد.

روابط عمومی انجمن ستاره شناسی اراک

   



مدیر وب سایت آسمان شب ایران، عکاس آسمان شب

نویسنده: خسرو جعفری زاده

مدیر وب سایت آسمان شب ایران، عکاس آسمان شب

celestron banner 02

iranoptic 03

هر هفته یک چهره از آسمان

  • ابرنواختر کهکشان مارپیچی M101

    ابرنواختر کهکشان مارپیچی M101 عکاس: خسرو جعفری زاده ستاره‌ای در همین نزدیکی منفجر شده است و تمام تلسکوپ‌ها برای رصد آن تغییر جهت می‌دهند.[…]

  • آنالما

    آنالما عکاس: پریسا باجلان آنالما شکلی است به صورت عدد هشت لاتین کشیده که با ترسیم موقعیت دقیق، یاعکسبرداری از قرص[…]

  • شَفَق قُطبی

    شَفَق قُطبی عکاس:پریسا عابری شَفَق قُطبی یکی از پدیده‌های جوی کرهٔ زمین است. شفق قطبی پدیدهٔ ظهور نورهای رنگین و متحرک در[…]

رویدادهای آسمان شب را در ایمیل خود دریافت کنید.


Receive HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

فروشگاه

برای پشتیبانی از سایت آسمان شب ایران ابزارهای ستاره‌شناسی خود را از فروشگاه ایران اپتیک خریداری فرمایید، با سپاس از شما دوستان و همراهان گرامی.