آموزشگاه آنلاین ستاره‌شناسی: آموزش ببینید، تلسکوپ جایزه بگیرید! نام‌نویسی

یکی از بزرگترین و زیباترین گردباد‌های منظومه خورشیدی بر روی سیاره مشتری قرار دارد که با ابزار رصدی آماتوری نیز دیده می‌شود. اما شواهدی وجود دارد که ممکن است این لکه سرخ از بین برود!!

 این لکه نخستین بار در سال 1666 توسط رابرت هوک کشف و رصد شد و تا به امروز بر روی سیاره مشتری قابل دیدن است. اما در طی این سال‌ها اندازه آن رفته رفته کوچکتر شده و این بار پدیده‌ای نادر در اطراف این گردباد عظیم بوجود آمده است. توده‌ای سفید رنگ از ابرهای متراکم اطراف لکه را فراگرفته و باعث بی نظمی در این گردباد نیز شده است. حال باید منتظر بود که در آینده چه اتفاقی برای این لکه سرخ زیبا پدید خواهد آمد!

10006 redspot jupiter 02

مدیر وب سایت آسمان شب ایران، عکاس آسمان شب

نویسنده: خسرو جعفری زاده

مدیر وب سایت آسمان شب ایران، عکاس آسمان شب

celestron banner 02

iranoptic 03

هر هفته یک چهره از آسمان

  • آنالما

    آنالما عکاس: پریسا باجلان آنالما شکلی است به صورت عدد هشت لاتین کشیده که با ترسیم موقعیت دقیق، یاعکسبرداری از قرص[…]

  • شَفَق قُطبی

    شَفَق قُطبی عکاس:پریسا عابری شَفَق قُطبی یکی از پدیده‌های جوی کرهٔ زمین است. شفق قطبی پدیدهٔ ظهور نورهای رنگین و متحرک در[…]

  • هلال صبحگاهی جماد الاول ۱۴۴۴

    هلال صبحگاهی جماد الاول ۱۴۴۴ عکاس: محمد سلطان الکتابی جمادی الاول، پنجمین ماه سال هجری قمری است.جمادی‌ از ریشه ‌جمادا (جَمُدَ) به ‌معنای ‌انجماد، سرمای ‌سخت ‌و[…]

رویدادهای آسمان شب را در ایمیل خود دریافت کنید.


Receive HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

فروشگاه

برای پشتیبانی از سایت آسمان شب ایران ابزارهای ستاره‌شناسی خود را از فروشگاه ایران اپتیک خریداری فرمایید، با سپاس از شما دوستان و همراهان گرامی.