آموزشگاه آنلاین ستاره‌شناسی: آموزش ببینید، تلسکوپ جایزه بگیرید! نام‌نویسی
هجوم دنباله دارها به منظومه شمسی، فرصت مناسبی برای منجمان را فراهم آورده که به بررسی این عروس های آسمانی بپردازند. دنباله دار دیگری به نام تاتل که دارای دوره تناوب 13.96 ساله است به زمین نزدیک می شود و منظره زیبای دیگری را در چند ماه آینده بوجود خواهد آورد.
این دنباله دار را Horace Parnell Tuttle در سال 1856 در کشف کرد و آن را به نام خود ثبت نمود.  دنباله دار 8P تاتل در وضعیت مناسبی برای رصد قرار دارد و میهمان صورت فلکی ازدها است. قدر دنباله دار در آذر ماه در حدود 11 الی 10 است و گیسوی کوچکی را به دور هسته دارد. این دنباله دار حرکت خود را  در چند ماه آینده از بین صورتهای فلکی قیفاووس، ذات الکرسی و آندرومدا ادامه خواهد داد و وضعیت مناسب تری برای رصد پیدا خواهد نمود.

این خبر به صورت هفتگی به روز رسانی خواهد شد.
 
 
 
دنباله دار در شامگاه 6 دیماه 1386
 
 
 
 
 
مدیر وب سایت آسمان شب ایران، عکاس آسمان شب

نویسنده: خسرو جعفری زاده

مدیر وب سایت آسمان شب ایران، عکاس آسمان شب

celestron banner 02

iranoptic 03

هر هفته یک چهره از آسمان

  • ابرنواختر کهکشان مارپیچی M101

    ابرنواختر کهکشان مارپیچی M101 عکاس: خسرو جعفری زاده ستاره‌ای در همین نزدیکی منفجر شده است و تمام تلسکوپ‌ها برای رصد آن تغییر جهت می‌دهند.[…]

  • آنالما

    آنالما عکاس: پریسا باجلان آنالما شکلی است به صورت عدد هشت لاتین کشیده که با ترسیم موقعیت دقیق، یاعکسبرداری از قرص[…]

  • شَفَق قُطبی

    شَفَق قُطبی عکاس:پریسا عابری شَفَق قُطبی یکی از پدیده‌های جوی کرهٔ زمین است. شفق قطبی پدیدهٔ ظهور نورهای رنگین و متحرک در[…]

رویدادهای آسمان شب را در ایمیل خود دریافت کنید.


Receive HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

فروشگاه

برای پشتیبانی از سایت آسمان شب ایران ابزارهای ستاره‌شناسی خود را از فروشگاه ایران اپتیک خریداری فرمایید، با سپاس از شما دوستان و همراهان گرامی.