آموزشگاه آنلاین ستاره‌شناسی: آموزش ببینید، تلسکوپ جایزه بگیرید! نام‌نویسی
صبحگاه روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه بهترین فرصت برای دیدن هلال‌ماه پیر ( قبل از مقارنه ) است. زمین‌تاب ماه، صورتهای‌فلکی تابستانی و ستاره‌های درخشانی همچون قلب عقرب و نسرطائر و ... نمایی زیبا برای شما رصدگران را پدید خواهد آورد.
صبجگاه روز چهارشنبه برابر با 21 بهمن 1388 هلال ماه در ساعت 5 و 35 دقیقه ( به وقت مرکزی ایران ) طلوع خواهد کرد. در این روز فاز هلال ( درصد بخش درخشان ماه ) 13.7 درصد است. صورت‌فلکی قوس و خوشه‌ی کروی M22 میزبان این هلال است و اگر با ابزار مناسب رصدی به دیدن این هلال بروید، می‌توانید خوشه‌ی کروی M22 را در کنار ماه مشاهده کنید.
 
اما صبحگاه 23 بهمن 1388 آسمان‌شب میزبان مقارنه‌ای دیدنی میان عطارد و هلال ماه است. در این روز هلال ماه در ساعت 6 و 51 دقیقه به همراه سیاره‌ی عطارد طلوع می‌کند. در این زمان فاز ماه 3.5 درصد و جدایی زاویه‌ای این دو 1.2 درجه است. این فرصت را از دست ندهید و با ابزارهای رصدی و عکاسی خود به ثبت آن بپردازید.
 
 
 
 
مدیر وب سایت آسمان شب ایران، عکاس آسمان شب

نویسنده: خسرو جعفری زاده

مدیر وب سایت آسمان شب ایران، عکاس آسمان شب

celestron banner 02

iranoptic 03

هر هفته یک چهره از آسمان

  • ابرنواختر کهکشان مارپیچی M101

    ابرنواختر کهکشان مارپیچی M101 عکاس: خسرو جعفری زاده ستاره‌ای در همین نزدیکی منفجر شده است و تمام تلسکوپ‌ها برای رصد آن تغییر جهت می‌دهند.[…]

  • آنالما

    آنالما عکاس: پریسا باجلان آنالما شکلی است به صورت عدد هشت لاتین کشیده که با ترسیم موقعیت دقیق، یاعکسبرداری از قرص[…]

  • شَفَق قُطبی

    شَفَق قُطبی عکاس:پریسا عابری شَفَق قُطبی یکی از پدیده‌های جوی کرهٔ زمین است. شفق قطبی پدیدهٔ ظهور نورهای رنگین و متحرک در[…]

رویدادهای آسمان شب را در ایمیل خود دریافت کنید.


Receive HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

فروشگاه

برای پشتیبانی از سایت آسمان شب ایران ابزارهای ستاره‌شناسی خود را از فروشگاه ایران اپتیک خریداری فرمایید، با سپاس از شما دوستان و همراهان گرامی.