پنجاهمین سالگرد سفر اولین انسان به فضا در شهرستان یزد با همت انجمن نجوم یزد و پارک علم و فناوری یزد ,به صورت با شکوهی برگزار شد  تا عموم مردم با تلاش های نیم قرن اخیر بشر برای تسخیر فضا آشنا شده و با ماموریت های فضایی آشنا شوند و لحظاتی را در کنار منجمان آماتور لذت نجوم و فضا را تجربه کنند .
شب یوری در سه نقطه شهر یزد برگزار شد.

1)      در پارک علم و فناوری یزد البته به صورت همایش و طرف صبح برگزار شد .2)

2)       در میدان فرهنگ یزد که همراه با رصد, پخش بروشور معرفی شب جهانی یوری و پرسش و پاسخ همراه بود لازم به ذکر است رصد با تلسکوپ 10 اینچ دابسونی صورت گرفت و اجرامی چون ماه و کیوان رصد شدند.

3)      و نقطه سوم میدان تاریخی امیرچخماق بود که با رصد و پخش بروشور همراه بود . رصد در میدان امیر چخماق با تلسکوپ 4 اینچ صورت گرفت و ماه و کیوان توسط عموم مردم رصد شدند .

همچنین برای یادبود شب یوری و فراگیری دانش نجوم و فضا هدایایی تبلیغاتی توسط انجمن نجوم یزد تهیه شده بود که به     علاقه مندان اهدا می شد . و قرار شد تا علاقه مندان تا سه شنبه هفته آینده به صورت رایگان در رصخانه انجمن حضور یافته و از امکاناتی نظیر استفاده از آسمان نما فراگیری نرم افزارهای با کاربری خانگی و آموزش نجوم بهره مند شوند.
 

نویسنده: خبرنگار آسمان شب ایران

خبرنگار آسمان شب ایران www.nightsky.ir

celestron banner 02


وضعیت لکه‌های خورشیدی


دوربین میدان دید باز SOHO

iranoptic 03

هر هفته یک چهره از آسمان شب ایران را پیش چشمان شما خواهیم آورد
  • بارش شهابی پرساووشی

    عکاس: علی حسینی نژاد بارش شهابی رویدادی آسمانی است که در آن تعداد زیادی شهاب یا ستاره دنباله‌دار در مدت زمان کوتاهی وارد جو

    ...
  • شب سکوت کویر

    عکاس : طاها قوچکانلو   زیباترین شب ها، شب های کویر است. شب هایی که آسمان پر از ستاره است. سکوت و خلوت کویر باعث می شود

    ...