ستاد استهلال استان تهران به اطلاع می رساند هلال ماه شعبان 1432 در شامگاه شنبه 11 تیر 1390 برابر با 29 رجب 1432 و 2 ژولای 2011 در تمام پهنه ایران با چشم غیرمسلح قابل رویت است. لذا از عموم رصدگران و شکارچیان رویت هلال در ایران دعوت می نماید تا به شکار این هلال زیبا بپردازند.رصدگرانی که ابزارآلات قوی مانند تلسکوپ با سامانه جستجوی ردیاب در اختیار دارند، می توانند هلال ماه را از حدود ساعت 14 در آسمان روزگاهی رویت نمایند. البته به این گونه از رصدگران توصیه می شود تا برای جلوگیری از آسیب دیدگی نور شدید خورشید حتماً از فیلترهای فرابنفش در ابزار رصدی استفاده کنند.
در زمان رویت هلال شامگاهی سیاره گریزپای عطارد راهنمای بسیار مناسبی برای یافتن هلال ماه است. به طوریکه که هلال ماه تقریباً در 7 درجه ای زیر این سیاره قرار دارد.
هلال ماه شعبان در شامگاه جمعه 10 تیرماه در شرق و شمال آسیا، اروپا و استرالیا زیر افق است و با آن که هلال در خاورمیانه، آفریقا و قاره آمریکا در بالای افق قرار دارد ولی قابل رویت نخواهد بود. اولین مناطقی که هلال ماه قابل رویت است در جزایر اقیانوس آرام خواهد بود. سپس هلال ماه در شامگاه شنبه 11 تیرماه در اکثر مناطق دنیا رویت پذیر خواهد بود. به طوری که به جز مناطقی از شمال آسیا، و اروپا و آمریکای شمالی در سایر مناطق با چشم غیرمسلح قابل رویت است.




